Webdesign Brabant Art Webdesign
 Brabant
Art

WordPress website laten maken

Kies een professionele website met behulp van het WordPress CMS en een geweldig basispakket.

Wordpress website laten maken

Het maken van een WordPress-website kan een ontmoedigende taak zijn voor degenen die niet bekend zijn met het platform. Wij zijn WordPress specialisten die uw kunnen helpen om een professionele WordPress website te maken die er mooi uitziet en perfect functioneert.

Wij zorgen ervoor dat alle noodzakelijke functies in uw website zijn opgenomen, zoals plug-ins, thema's en beveiligingsmaatregelen om uw site te beschermen tegen kwaadwillende aanvallen.

Wilt u een verbluffende en professionele WordPress-website maken? Webdesign Brabant Art is de perfecte partner om te beginnen. Met ons geavanceerde technologie maken we de ontwikkeling van uw website eenvoudig en efficiënt. Dus waarom wachten? Ga vandaag nog aan de slag met uw WordPress-website met Webdesign Brabant Art!

Bovendien geven wij advies over hoe u uw website kunt optimaliseren voor maximale zichtbaarheid en prestaties in zoekmachines.

Waarom een WordPress website laten maken
bij Webdesign Brabant Art?

 • icon Een WordPress website laten maken bij ons is de perfecte manier om een unieke, gebruiksvriendelijke en professionele website te maken. Met onze hulp kunt u een geweldige website hebben die zich onderscheidt van de concurrentie en u een voorsprong geeft op de online markt.
 • icon We garanderen dat onze WordPress-websites zijn gemaakt met de hoogste kwaliteitsnormen en u de resultaten zullen geven die u verwacht. We gebruiken de nieuwste technologie om ervoor te zorgen dat uw website veilig en betrouwbaar is.
 • icon Wij kunnen een WordPress-website op maat maken die exact aan uw behoeften voldoet, rekening houdend met uw budget. Bovendien zijn er achteraf geen onverwachte kosten, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw websiteproject in veilige handen is.
Waarom bij ons een website laten maken

WordPress website - dit houdt in:

De website bestaat uit 6-8 pagina’s.
Met het CMS-systeem kunt u zelf de teksten en foto’s in uw website wijzigen.

Wordpress website laten maken

Basispakket van WordPress website. Wat krijgt u?

➫ 6-8 pagina's opgemaakt & gevuld (jouw content of tijdelijke content)

➫ Goed doordacht UX/UI design

➫ Responsive design perfect op alle devises

➫ Uw eigen huisstijl, dus 100% uniek design

➫ Inclusief een aantal professionele foto's (als het nodig is)

➫ Een fotoalbum/Video/Slider

➫ Handig en aangenaam in gebruik

➫ Logisch en eenvoudig adminpanel

➫ Multi-Users admin

➫ Slim en zeer aanpasbaar systeem voor het genereren van URL's

➫ Extra widgets en sociale plug-ins

➫ Veilig & stabiel door de updates

➫ Technisch geoptimaliseerd voor elke zoekmachine

➫ Een groot aantal gratis widgets

➫ Eenvoudig te gebruiken teksteditor

➫ Beschikbare hulpmiddelen

➫ Site diagnosse

Portfolio module

Zoekfunctie

➫ Media module

➫ Formulieren module

Weblog module

➫ Nieuws module

➫ Multi-user registratie in het adminpaneel

➫ Aanpasbare vormen met verschillende functies

Google-mappen module

➫ Custom code module

➫ Hulp module

➫ Zoekmachine vriendelijke url's

➫ Alternatieve permalink-instellingen

➫ Uitgebreide ondersteuning voor e-commerce & webshops + extra kosten

➫ Ad free (no banner adverts)

➫ Metadescription generator

➫ Automatische XML-sitemaps generator

➫ Redirect's importeren

➫ Custom 404 pagina

➫ Dynamic robots.txt file

➫ Titelinstellingen

➫ Webmasterverificatie

➫ File Editor voor uw .htacceess-bestand om uw website te finetunen

➫ Importen & Exporten

➫ Bad bot-blocker

➫ Toegang tot videohandleidingen

➫ Toegang tot het ondersteuningsforum

➫ Toegang tot het kenniscentrum

➫ Video SEO-module

CTA
Geniet van de kwaliteit en de multifunctionaliteit van uw WordPress website! Met het basispakket van modules WordPress wordt uw website van alle gemakken voorzien!

Werkwijze voor een maatwerk WorPress website

 • iconAls u een WordPress website kiest, kiest u een professionele website met behulp van het Content Management System.
 • iconHet maken van een website moet een vertrouwen ervaring moet zijn. Daarom maken wij Wordpress websites en verzorgen wij hosting, domeinnaam voor onze opdrachtgevers.
 • iconWe bieden ook grafische ontwerpdiensten zoals logo-ontwerp en stockfoto's om u te helpen de perfecte website te maken.
 • iconU kunt eventueel zelf uw teksten en huisstijlelementen leveren die u op uw site wilt plaatsen. Mocht u geen geschikte foto's hebben dan kunnen we voor uw website professionele stockfoto's in het juiste aantal bezorgen.
 • iconMet onze innovatieve aanpak op het gebied van webontwikkeling weet je zeker dat je website binnen twee weken af of gereed is. Vervolgens zullen wij u leren hoe u uw website daarna zelf kunt beheren.
 • iconOns doel is ervoor te zorgen dat uw website er geweldig uitziet en toch gebruiksvriendelijk is, zodat u zich kunt concentreren op wat het belangrijkst is: uw bedrijf runnen.

Een professionele website laten maken

Een professionele website laten maken is tegenwoordig een essentieel onderdeel van elke onderneming. Het is het eerste waar potentiële klanten naar kijken als ze naar uw product of dienst zoeken, en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw website er goed uitziet en naar behoren functioneert.

Wij helpen uw beslissen over het ontwerp, de functies en de inhoud van uw website, evenals de prijs die u bereid bent te betalen om deze te laten maken. Met zoveel beschikbare opties kan het moeilijk zijn om te weten waar te beginnen. Door echter de tijd te nemen om te onderzoeken wat er beschikbaar, kunt u ervoor zorgen dat u een professionele website van ons krijgt die aan al uw behoeften voldoet.

Een professionele website laten maken

Voordelen van WordPress CMS

WordPress is een populair en gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem (CMS) waarmee een breed scala aan websites kan worden gemaakt. Van websites voor kleine bedrijven tot grote e-commerce winkels, WordPress is een ideaal platform voor het maken van allerlei soorten websites.

Wat voor soort websites zijn daar geschikt voor?

 • ➫ een bedrijfswebsite
 • ➫ een project website
 • ➫ een portfolio website
 • ➫ webshop/webwinkel/e-commerce
 • ➫ een e-learning website
 • ➫ een landingspagina
Voordelen van WordPress CMS

Zoekmachine vriendelijke WordPress website

Het hebben van een zoekmachinevriendelijke website is essentieel voor elk bedrijf dat online succesvol wil zijn. Het helpt ervoor te zorgen dat uw website gemakkelijk wordt gevonden door (potentiële) klanten wanneer ze zoeken naar de producten of diensten die u aanbiedt.

We zorgen ervoor te dat:

 • ➫ Uw website zoekmachinevriendelijk is
 • ➫ Een gebruiksvriendelijke URL heeft
 • ➫ Correcte titels heeft
 • ➫ Aangemeld wordt bij Google Search Console

Al deze stappen helpen de zichtbaarheid van uw website op pagina's met zoekresultaten van zoekmachines (SERP's) te verbeteren.

Door deze stappen te volgen, kunnen wij uw helpen de zichtbaarheid van uw website te maximaliseren en ervoor te zorgen dat deze zijn volledige potentieel bereikt.

SEO website

Wat kost een website met WordPress?

Website kosten

Als het gaat om de kosten van een website met WordPress, is er geen pasklaar antwoord. De kosten van een WordPress-website kunnen sterk variëren. Dit afhankelijk van vele factoren, zoals de grootte en complexiteit van het project, het type hosting dat nodig is en aanvullende opties zoals plug-ins of aanpassingen.

Daarom is het belangrijk om met al deze factoren rekening te houden bij het budgetteren van je WordPress-website. De kosten kunnen variëren van een paar honderd euro voor basiswebsites tot duizenden euro voor complexe projecten met meerdere functies en integraties. Een basis WordPress website kost bij ons € 500. Meer over prijzen voor verschillende projecten kunt u lezen op de pagina over kosten.

Kosten voor de webontwikkeling: € 500,-. Gespreide betaling is mogelijk in twee termijnen.

CTA
Benieuwd? Een vrijblijvend gesprek is een geweldige manier om in contact te komen en zinvolle relaties op te bouwen.

WordPress website onderhoudt

- Zullen jullie mijn WordPress website verder laten onderhouden?

- Ja, natuurlijk.

Het onderhoud van WordPress-websites omvat een verscheidenheid aan taken, zoals het updaten van plug-ins, het waarborgen van de beveiliging, het optimaliseren van de prestaties en meer.

Met regelmatig onderhoud van ons kunt u ervoor zorgen dat uw WordPress-website up-to-date blijft met de nieuwste functies en beveiligingspatches. Dit zal helpen om uw site te beschermen tegen mogelijke bedreigingen en ervoor te zorgen dat deze optimaal blijft werken voor bezoekers.

WordPress website onderhoudt

Hoe veilig is WordPress website

WordPress-websites worden steeds populairder, maar hoe veilig zijn ze? Ondanks het feit dat WordPress een veilig en betrouwbaar platform is, worden de meeste hacks veroorzaakt als een direct gevolg van het niet volgen van elementaire beveiligingspraktijken.

Het is belangrijk om je WordPress website up-to-date te houden met de laatste versie van de core, plugins en thema’s. Dit helpt ervoor te zorgen dat uw website veilig blijft en wordt beschermd tegen kwaadwillende aanvallen.

Wat kunnen we doen om uw WordPress website te beschermen? Lees verder op onderstaande knop te klikken.

Hoe veilig is WordPress website

Meest gebruikte CMS ter wereld

Meest gebruikte CMS ter wereld

WordPress is het meest populaire contentmanagementsysteem (CMS) ter wereld en beheert meer dan 33% van alle websites. Waarom? Het is een krachtig platform waarmee gebruikers eenvoudig websites, modules, plug-ins, thema's en zelfs e-commerce winkels kunnen maken en beheren met behulp van Woocommerce.

De populariteit van WordPress ligt in de gebruiksvriendelijke interface en het brede scala aan functies. Het biedt een intuïtieve paginabuilder met slepen en neerzetten om snel pagina's te maken zonder kennis van coderen. Het biedt ook een uitgebreide bibliotheek met plug-ins en thema's om het aanpassen van uw website eenvoudiger dan ooit te maken. Bovendien heeft het ingebouwde SEO-tools die u helpen uw website te optimaliseren voor posities in zoekmachines.

Wat is een plugin WordPress

WordPress plug-ins zijn een essentieel onderdeel van elke website. Ze bieden gebruikers een krachtige manier om de functionaliteit van hun websites uit te breiden zonder code te hoeven schrijven. Plug-ins kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt, variërend van boekingsplugins en catalogi tot chatbots en contactformulieren.

Wilt u meer functies voor uw website? Met WordPress-plug-ins zoals Google Analytics, Google Maps, Portfolio en meer wordt uw website een multifunctionele website. Bovendien kunnen we voor uw website Woocommerce-plug-ins instaleren om een online winkel op uw WordPress-website te maken.

Kortom, WordPress-plug-ins zijn ongelooflijk handige tools waarmee gebruikers hun websites kunnen aanpassen aan hun behoeften en voorkeuren.

Bekijk meest populaire WordPress plugins.

Wat is een plugin WordPress

Bekijk andere pakketen

➫ Een website ontwikkelen
➫ Een webshop onwikkelen
➫ Services & support

Ga naar Home pagina