Webdesign Brabant Art Webdesign
 Brabant
Art

Website beveiliging

WordPress website beveiliging

Hoe kan ik uw website beveiligen
tegen hacken?

De website beveiliging is verplicht

Ik bied complete diensten voor websitebeveiliging aan. Snelle hulp bij de verwijdering virussen van de website, het herstelling en bescherming van de website na hacking.

Een professionele WordPress website maak ik compleet met website beveiliging plugins.

Website beveiliging is verplicht

Elke web bron in het wereldwijde netwerk kan het slachtoffer worden van virussen. Virussen op de site zijn in 100% van de gevallen het gevolg van het hacken van een bron.

De reden is meestal dat de eigenaren niet voldoende aandacht besteden aan de beveiliging, sites niet tijdig updaten en scannen op virussen. Als gevolg hiervan verliest de bron na een perfecte aanval onmiddellijk zijn positie in de resultaten van zoekmachines, wat gunstig is voor de zakelijke concurrenten op het netwerk. Bovendien trainen beginnende hackers met dergelijke aanvallen vaak hun vaardigheden, waarvan de successen soms echt ernstige schade aanrichten.

Het verwijderen van virussen van een website en links naar een kwaadaardige bron is alleen "handmatig" mogelijk. Alleen een professional kan de geregistreerde link naar de spam-pagina met het virus vinden en de kwaadaardige blokken in de code van de website verwijderen.

Website beveiligen tegen een hacken

De verwijdering virusen van de website

Verwijdering virusen van de website

U hebt spam of virussen op uw site gevonden. Wat kunt u doen?

Ik raad u ten zeerste aan niet te wachten tot een hosting blokkeert uw website of uw website zoals een kwaadaardige website wordt gedetecteerd door zoekmachines. Het is ook de moeite waard eraan te denken dat geïnfecteerde bestanden zich in de meeste gevallen op geen enkele manier manifesteren gedurende een bepaalde periode. Dat wil zeggen, een site met een virus blijft enige tijd werken totdat de situatie kritiek wordt voor de eigenaar.

Waarom moeten worden verwijderen virussen en malware vanuit webbronnen? De belangrijkste redenen:

  • ➤ de virussen hebben een negatieve invloed op het functioneren van de website;
  • ➤ alle pc's van bezoekers aan de netwerkbron worden automatisch geïnfecteerd;
  • ➤ de hosting blokkeert het IP-adres bij het verzenden van spam vanaf een geïnfecteerde site;
  • ➤ zoekmachines blokkeren een webpagina die kwaadaardige inhoud bevat. In eerste instantie geven zoekmachines een paar dagen de tijd om het probleem op te lossen, maar als de website niet is opgeschoond, verschijnt er een bericht ernaast voor gebruikers over het gevaar van de pagina waarnaar ze willen gaan.

Garantie en kosten

"Stop virussen" is een snelle behandeling van de site tegen virussen en bescherming tegen herhaaldelijk hacken. Snelle verwijdering van elke vorm van kwaadaardige code met 100% garantie en effectieve bescherming tegen hacking.

De kosten, inclusief behandeling, proactieve bescherming en 6 maanden garantieondersteuning, bedragen vanaf €300. Dat hangt er vanaf hoe groot de website is. We kunnen een passend contract opstellen.

Garantie en kosten

"Stop virussen" is het:

Stop virussen

Diagnostiek en scanning

De websitebestanden worden op de hosting gescand op virussen, webshells, backdoors, spammailers, phishing-pagina's, doorway-pagina's en andere kwaadaardige en hackerscripts. De database wordt gecontroleerd op SQL-injectie van hackers en virusinjecties.

Verwijdering virussen uit bestanden en databases

De gedetecteerde kwaadaardige fragmenten en hackerscripts worden zorgvuldig verwijderd, waarbij de functionaliteit van de site behouden blijft.

Installatie van beveiliging

Ik installeer een effectieve bescherming tegen hacken, die herhaaldelijk hacken voorkomt. Beveiliging bestaat uit twee hoofdelementen: "cementeren" en "proactieve verdediging" (Lees onder).

Uitsluiting website vanuit zwarte lijsten

Als een site wordt geblokkeerd door een antivirusprogramma of is opgenomen in de "zwarte lijst" van zoekmachines, dien ik zelfstandig een aanvraag in voor een tweede controle van de site om de site uit te sluiten uit de databases van kwaadaardige sites.

Gedetailleerd verslag

Na het voltooien van de installatie van de sitebescherming, zal ik een gedetailleerd rapport verstrekken over de uitgevoerde werkzaamheden: een lijst met gedesinfecteerde bestanden, aangebrachte wijzigingen aan de site en hostinginstellingen.

Proactieve verdediging

Proactieve bescherming, die geconfigureerd op de website, blokkeert aanvallen door hackers en beperkt ongeautoriseerde toegang tot het admin-paneel en servicebestanden. Proactieve bescherming vervult ook de functie van geavanceerde monitoring en bewaart informatie over web verzoeken (inclusief de inhoud van POST-verzoeken) in het oproeplogboek, wat het mogelijk maakt om een gedetailleerde audit uit te voeren bij beveiligingsincidenten.

Proactieve verdediging

"Cementen" (CMS Hardening)

CMS hardening

Bij de installatie van bescherming, voer ik de 'hardening'-procedure uit die persoonlijk is ontwikkeld voor WordPress (het zogenaamde 'cementeren' van de site), die de mogelijkheid van ongeautoriseerde wijzigingen in de bestanden en mappen van de site voorkomt door de wijziging van rechten op bestanden en mappen.

En ook van de plaatsing van de configuratiebestanden van de webserver in beschrijfbare mappen en het toepassen van veilige php-instellingen in het php.ini-bestand.

Tegelijkertijd blijft de functionaliteit van de site behouden, het is nog steeds mogelijk om deze te vullen, bestanden en afbeeldingen te uploaden, enz.

Ondersteuning voor uw website

➫ Een website ontwikkelen
➫ Een webshop onwikkelen
➫ Services & support

Ga naar Home pagina