Webdesign Brabant Art Webdesign
 Brabant
Art

Website laten maken ZZP

Voordelen: 1 jaar - gratis domeinnaam, 1 jaar - hosting €1/maand

Website ondernemers

CTA
Voordelen: 1 jaar - gratis domeinnaam, 1 jaar - hosting €1/maand.
Koop nu uw droomwebsite!
Website ondernemers

Een website bouwen voor ondernemers is mijn specialiteit. Dat begint bij een klantvriendelijk ontwerp en eindigt bij een gebruiksklare website die uw bedrijfsvoering op een professionele wijze faciliteert. Samen met u maken we een goede start. Ik heb uw input tenslotte hard nodig. Het eindresultaat stelt u ongetwijfeld tevreden.


Dus hebt u gegoogeld op ‘website ondernemers’ of ‘webdeveloper Nederland’, dan hebt u in mij de partij gevonden voor een optimale samenwerking én voor het realiseren van een goed functionerende website.

Een website voor zzp’er

Zowel voor de grote bedrijven in Nederland als voor de kleine zelfstandige in de provincie is een bedrijfswebsite min of meer een vereiste. Een website voor een zzp’er is noodzakelijk voor het vindbaar zijn voor de potentiële klant. Daar waar een multinational geniet van naamsbekendheid is dat voor een zzp’er niet vanzelfsprekend. En weet u: hoger scoren in Google is ook mogelijk met een kleinere website.


Voor mensen met een creatief beroep, of het nu een kunstenaar, fotograaf, ontwerper of architect is, is een portfoliowebsite een must.


Een website voor zzp’ers hoeft niet duur te zijn. En toch scoort u daarmee goed in de zoekmachines. Dus twijfel niet en vraag om een offerte op maat.

Een website voor zzp’er

Wat kan ik uw bieden?

WEBSITE MET EEN-TWEE PAGINA'S

Een visitekaartje website is een soort virtueel visitekaartje: een kleine site met informatie waarmee u een idee krijgt van de activiteiten van het bedrijf.

€198,- MEER INFORMATIE

LANDINGSPAGINA

Hoe kunt u één product of dienst vol in de schijnwerpers zetten? Online kan dat het best middels het schrijven van een landingspagina.

€350,- MEER INFORMATIE

PORTFOLIO OP WEBSITE

Bent u artiest of fotograaf? Kies dan voor een portfoliowebsite. Het is een eenvoudige manier om uw kunsten te tonen aan belangstellenden.

€380,- MEER INFORMATIE

WORDPRESS WEBSITE

Gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en betaalbaar – dat zijn de kenmerken van Een WordPress-website. De ideale website voor een beginnende ondernemer.

€500,- MEER INFORMATIE

WOOCOMMERCE PRODUCT CATALOOG

Wilt u bestellingen opnemen en hun productcatalogus op de site weergeven? Dan moet u een catalogus zonder een winkelwagentje toevoegen aan de WordPress website.

€650,- MEER INFORMATIE

PROFESSIONELE WEBSHOP

Laat een webshop maken en zie uw omzet stijgen! Bewezen is dat een klant sneller online koopt dan offline. Bent u commercieel ingesteld? Neem contact met ons dan op.

€790,- MEER INFORMATIE

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Extra opties

Wilt u gebruik maken van extra opties zoals een layout met veel mogelijkheden en/of plugins die veel extra opties bieden om de professionele uitstraling te verhogen dan kan dit ook. Deze opties zijn tegen een meerprijs beschikbaar. Graag lichten wij de mogelijkheden aan u toe. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bedrijfswebsite voor VOF of BV

Bedrijfswebsite voor VOF of BV

U weet als ondernemer dat een bedrijfswebsite voor VOF of BV in Nederland niet mag ontbreken. Afhankelijk van de grootte van uw onderneming is het mogelijk de grootte van de website daarop aan te passen. U maakt uw wensen kenbaar, ik maak deze website geheel op maat: van visitekaartje website of landingspagina tot zakelijke website


Met een gebruiksvriendelijke website of platform bent u voor de klant vindbaar, presenteert u eenvoudig waar u voor staat en - zeer belangrijk - is een call-to-action mogelijk. Zet uw wensen op papieren en u vindt spoedig een scherpe offerte in uw mailbox.

CONTACT

Wilt u een website laten maken? Maak uw keuze en vul dan het formulier in. Dan staat wellicht binnen twee weken uw fonkelnieuwe website online!

BEL ONS

MAIL ONS

Vraag een offerte aan

Ik stuur mijn gegevens vrijwillig door
loader

Website laten maken voor een eenmanszaak of freelancer

Bent u in Nederland een zelfstandig ondernemer? En wilt u een website laten maken voor een eenmanszaak of freelancer? Maak nu een goede start en vraag een offerte op. Denkt u dat een website te duur is voor een kleine zelfstandige? Nee, hoor. Dat is zeker niet het geval. Uiteindelijk bepaalt u zelf hoeveel u uit wilt geven. Zelfs een website met één of twee pagina’s is voor u wellicht al voldoende. Zorg dat u vindbaar bent voor uw klanten en doe vandaag nog een vrijblijvende prijsopgave.

Website laten maken voor een eenmanszaak of freelancer
CTA
Laat uw website door Webdesign Brabant Art maken. Mail ons en reeds binnen één week of twee hebt u uw website online.

Professioneel webdesign Nederland -
zet nu geheel vrijblijvend de eerste stap

Professioneel webdesign Nederland

Bent u ondernemer? Of bent u de contactpersoon voor een stichting in Nederland? Of wilt u graag een particuliere website voor uzelf? Alles is mogelijk. Kortom, een website voor een zzp’er of een website laten maken voor een eenmanszaak of freelancer, het kan allemaal. Schroom niet en neem contact met mij op. Zie de contactinformatie hieronder:


➫ Een website ontwikkelen
➫ Een webshop onwikkelen
➫ Services & support

Ga naar Home pagina