Webdesign Brabant Art Webdesign
 Brabant
Art

Website laten maken kosten

Hoeveel kost het om een website te laten maken

Wat kost een website

Zakelijke website laten maken

Wilt u een website laten maken? Dan kunnen de kosten - afhankelijk van uw wensen - uiteenlopen. Een eenvoudige miniwebsite is reeds verkrijgbaar voor € 198,-. Maar uiteindelijk kunt u uw website zo duur maken als u wilt.

Hier volgen de kosten voor een website laten maken op een rij:

  • ➤ Hoeveel pagina’s bevat uw nieuwe website?
  • ➤ Wilt u een website met of zonder content?
  • ➤ Wilt u een statische of juist een dynamische website met speciaal geconfigureerde velden?

Als u graag een indicatie van de kosten wilt, geef dan uw wensen door. Dan krijgt u binnen enkele dagen een passende offerte in de mailbox. Maar let op: deze offerte is slechts bedoeld als indicatie.

Standaard kosten website

Hoeveel kost een website? Standaardkosten

U betaalt altijd maandelijkse kosten voor de webhosting. Dat komt omdat wij uw nieuwe website plaatsen op een server om verbinding te hebben met internet. Daar kunnen we niet omheen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om mij het websiteonderhoud te laten verzorgen. Vanzelfsprekend mag u dit onderhoud ook aan een andere partij uitbesteden. Als u dit zelf wilt doen, dan help ik u graag een eindje op weg. Laat het ons dan weten. Hebt u nog geen domeinnaam voor uw bedrijf? Met alle plezier helpen wij u een geschikte domeinnaam te vinden en te registreren.

Wat kost een website basis

Wat kost een website - basis

Aan een website kan nagenoeg alles worden toegevoegd. Maar alles heeft een prijs. Ik kan me voorstellen dat u benieuwd bent naar de standaardprijs voor een bepaalde website. Want deze standaardversie is voor uw bedrijf of organisatie wellicht al voldoende! En meer kosten hoeft u dan niet te maken.


Houd er rekening mee dat de standaardtarieven in een enkel geval afhankelijk zijn van de grootte van uw website. Al met al: in financieel opzicht denk ik graag met u mee. Dus als u een antwoord wilt op de vraag ‘wat kost een website in de basis?’, vraag mij dan gerust naar de kosten voor een website met slechts de basisfuncties.

Betaling na website laten maken

Betaling na website laten maken

U wilt door mij de website laten maken. Wat betreft de betaling zijn dit de geldende regels: standaard vraag ik van u een aanbetaling van 50% om de kosten te dekken die ik als websiteontwikkelaar in de eerste fase maak. De overige 50% betaalt u op een later moment, namelijk bij de technische oplevering van de website. Dus u hoeft niet vooraf het gehele bedrag te betalen.


U hebt nu door mij de website laten bouwen; deel 2 van de betaling volgt nu. Mocht u andere wensen hebben aangaande de betaling van de factuur, laat het mij dan even weten. Indien mogelijk kom ik u graag tegemoet.

Wat kan ik uw bieden?

WEBSITE MET EEN-TWEE PAGINA'S

Een visitekaartje website is een soort virtueel visitekaartje: een kleine site met informatie waarmee u een idee krijgt van de activiteiten van het bedrijf.

€198,- MEER INFORMATIE

LANDINGSPAGINA

Hoe kunt u één product of dienst vol in de schijnwerpers zetten? Online kan dat het best middels het schrijven van een landingspagina.

€380,- MEER INFORMATIE

PORTFOLIO OP WEBSITE

Bent u artiest of fotograaf? Kies dan voor een portfoliowebsite. Het is een eenvoudige manier om uw kunsten te tonen aan belangstellenden.

€380,- MEER INFORMATIE

WORDPRESS WEBSITE

Gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en betaalbaar – dat zijn de kenmerken van Een WordPress-website. De ideale website voor een beginnende ondernemer.

 
€500,- MEER INFORMATIE

WOOCOMMERCE PRODUCT CATALOOG

Wilt u bestellingen opnemen en hun productcatalogus op de site weergeven? Dan moet u een catalogus zonder een winkelwagentje toevoegen aan de WordPress website.

€650,- MEER INFORMATIE

PROFESSIONELE WEBSHOP

Laat een webshop maken en zie uw omzet stijgen! Bewezen is dat een klant sneller online koopt dan offline. Bent u commercieel ingesteld? Neem contact met ons dan op.

€790,- MEER INFORMATIE

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Extra opties

Wilt u gebruik maken van extra opties zoals een layout met veel mogelijkheden en/of plugins die veel extra opties bieden om de professionele uitstraling te verhogen dan kan dit ook. Deze opties zijn tegen een meerprijs beschikbaar. Graag lichten wij de mogelijkheden aan u toe. Neem contact met ons op voor meer informatie.