Webdesign Brabant Art Webdesign
 Brabant
Art

Diensten

ZAKELIJKE WEBSITE

Zakelijke website

Wilt u als ondernemer succesvol zijn? Dan kunt u niet zonder een zakelijke website. Uw klanten wachten op u – ook online. Start snel! Voordat het te laat is. Hulp nodig? Bel of mail ons gerust.

WORDPRESS WEBSITE

WordPress website laten maken

Gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en betaalbaar – dat zijn de kenmerken van een WordPress-website. De ideale website voor een beginnende ondernemer. Veel makkelijker dan dit wordt het niet.

WEBSHOP LATEN MAKEN

Webshop laten maken

Laat een webshop maken en zie uw omzet stijgen! Bewezen is dat een klant sneller online koopt dan offline. Bent u commercieel ingesteld? Waar wacht u dan nog op? Wij informeren u graag over de kosten en houden het betaalbaar.

LANDINGSPAGINA

Landingspagina

Hebt u al een website? En wilt u één product of dienst vol in de schijnwerpers zetten? Online kan dat het best middels het schrijven van een landingspagina. Extra voordeel: zoekmachines houden van relevante content!

ÉÉN PAGINA WEBSITE

Eén pagina websitea

Meer hebt u misschien niet nodig. Druk de kosten en kies voor een éénpagina-website. Voor u als ondernemer is dit een stuk goedkoper dan een uitgebreide site. En voor de websitebezoeker is het juist zeer overzichtelijk.

PORTFOLIO ONLINE

Portfolio online

Bent u artiest? Kies dan voor een portfoliowebsite en zet uw professionele werk online. Het is een eenvoudige manier om uw kunsten te tonen aan belangstellenden. Vraag ons naar de mogelijkheden en de kosten. Binnen 24 uur bent u op de hoogte.

BLOG

Blog

Een blog is voor een ondernemer zeer geschikt om uitgebreid te schrijven over een bepaald product of dienst. Daarbij bevordert dit - mits goed geschreven - de vindbaarheid in de zoekmachines. Benader ons meteen. En uw eerste blog staat wellicht over een week al online.

RESPONSIVE WEBDESIGN

Responsive webdesign

Een responsive webdesign is onontbeerlijk - en uw website verdient het. Hiermee past de site zich automatisch aan aan de afmetingen van de devices waarop de bezoeker uw website bekijkt. Anders haakt de websitebezoeker direct af. Dat wilt u toch niet?

WEBSITE ONDERHOUD

Website ondersteuning

Een stabiele werking van de website is essentieel, zeker als u online geld verdient. Wij zorgen voor deze ondersteuning en een zo optimaal mogelijk functioneren van uw website. Informeer naar de mogelijkheden en wij ontzorgen u van A tot Z.

Websitebeveiliging

Websitebeveiliging

Virussen en hacking – het zal u maar gebeuren! Niet is onmogelijk. In dat geval bieden wij snelle en adequate hulp om de schade zoveel mogelijk te beperken. Uw website zal snel weer worden hersteld en als vanouds functioneren.

SSL certificaat

SSL certificaat

Wij zorgen voor de aanwezigheid van een SSL-certificaat op uw website. Hiermee garanderen wij een correcte werking van alle programma’s en pagina’s. U kunt zorgeloos ondernemen, terwijl de website 24 uur per dag zijn werk doet.

ZOEKMACHINEOPTIMALISATIE SEO

SEO optimalisatie

SEO is belangrijk. Besteed het daarom uit aan een professional. Wij verzorgen de SEO in zijn geheel voor u. Scoor hoger in de zoekmachines en begin daar vandaag mee! De eerste resultaten zijn soms na korte tijd al merkbaar.

GRAFISCH ONTWERP

Grafisch ontwerp

Een fraai ontwerp trekt u bijna de website in. Ofwel: het belang van een grafisch ontwerp is enorm. Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag met een professioneel ontwerp dat helemaal naar wens is en past bij uw beroep of branche.

E-MAILACCOUNT INSTELLEN

E-mail Hosting

Wilt u serieus zakendoen? Kies dan voor een professioneel en zakelijk e-mailaccount. Daarmee maakt u vaak de eerste – en belangrijke - indruk Wij ondersteunen u bij het kiezen van het juiste e-mailprogramma, eventueel ook bij de hosting ervan.

➫ Een website ontwikkelen
➫ Een webshop onwikkelen
➫ Services & support

Ga naar Home pagina