Webdesign Brabant Art Webdesign
 Brabant
Art

Webdesign
Grafisch ontwerp

Grafisch webdesign

Grafisch webdesign

Grafisch ontwerp is een heel breed begrip.


Onder de objecten van grafisch ontwerp: ontwerp van gedrukte producten (visitekaartjes, boekjes, hoesjes voor cd's), buitenreclame. De belangrijkste functie van grafisch ontwerp is visuele communicatie met een persoon door middel van teksten en afbeeldingen, die hem de noodzakelijke en belangrijke informatie overbrengen.


Een persoon neemt 80% van de informatie waar door middel van visie. Door de juiste visuele presentatie krijgt u meer aandacht van de potentiële klant. Grafisch ontwerp, dat voornamelijk op de emotionele component inwerkt, onderscheidt het product van andere soortgelijke producten, waardoor de kans groter wordt dat de keuze er uiteindelijk op zal vallen.


Design benadrukt het imago van het bedrijf. Er is geen reclame waarin grafisch ontwerp niet zou worden gebruikt. Het belang ervan is moeilijk te overschatten, omdat het succes van een bedrijf vaak afhangt van de kwaliteit van de reclamepresentatie.

Promotie video laten maken

Een promotievideo functioneert als krachtig middel om een event, product, dienst of merk in de schijnwerpers te zetten en de kijker te stimuleren tot actie over te gaan. Het is belangrijk de aandacht van de kijker direct te trekken en vast te houden. Laat een promotievideo bij Webdesign Brabant Art maken.


Ik maak promotievideo's van foto's is inzetbaar op website's en verschillende kanalen zoals YouTube, Facebook, LinkedIn en Instagram. Bekijk een voorbeeld en neem contact op!


Dat wil zeggen dat er geen aparte index van websites met lay-out voor mobiele apparaten wordt geïntroduceerd, maar dat in de bestaande prioriteiten de verandering plaatsvindt. Het voordeel in de zoekresultaten zal worden gegeven aan websites die zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.

Anime banner ontwerp

Het beeld moet aantrekkelijk zijn, het oog van de consument aantrekken, de manifestatie van de gewenste emoties stimuleren. Dit is de esthetische component in het ontwerpdoel.


Het functionele deel houdt in dat de in het grafisch ontwerpobject ingebedde boodschap efficiënt moet werken. De kijker moet niet alleen de hem aangeboden goederen zien, maar ook overwegen en onthouden.


Daarom investeer ik bij het werken met grafische objecten voor bedrijven niet alleen creatief potentieel, maar ook ervaring, gecombineerd met een begrip van de taken die worden opgelost met visualisatie.


Een website laten maken met unieke grafische elementen is ook mogelijk.


Ik maak de productie van logo's, banners voor websites en voor facebookpagina's. In mijn portfolio zie u ook geanimeerde vormen van grafisch ontwerp.

Logo ontwerp

  • ➫ Typografie, boekontwerp, lettertypen
  • ➫ Huisstijlontwikkeling - ontwikkeling van logo's en huisstijlen, huisstijlgids (richtlijn, logoboek, merkboek)
  • ➫ Visuele communicatie - oriëntatie en navigatie zonder vertaling, met behulp van pictogrammen
  • ➫ Posters, inclusief reclame
  • ➫ Labelontwerp en productverpakking
  • ➫ Ontwikkeling van visuele oplossingen voor mediaproducten
  • ➫ Webdesign, website ontwikkeling
Logo voorbeeld

➫ Een website ontwikkelen
➫ Een webshop onwikkelen
➫ Services & support

Ga naar Home pagina