Webdesign Brabant Art Webdesign
 Brabant
Art

HTML website
100% custom website

100% custom html website is geschreven in schone HTML5, CSS3, JavaScript en PHP. Uniek, opvallend en onderscheidend.

Geef uw bedrijf de kans om mee te groeien
met de ontwikkeling van uw HTML website!

HTML website

Maak een keuze voor de toekomstige ontwikkeling van uw website met "HTML website".
Het ontwerp met een lay-out op maat geeft binnen dertig seconden een potentiële klant een algemeen idee van de activiteiten van het bedrijf en toont duidelijk de hoge status van de onderneming.
Een unieke html coodes website is ontwikkeld voor uw bedrijf en houdt rekening met alle functies en nuances.
De functionaliteit van de html website voldoet volledig aan uw behoeften. De unieke code maakt toekomstige verbeteringen en wijzigingen mogelijk en legt geen beperkingen op aan de ontwikkeling van de website.
Dankzij unieke code en inhoud kan uw website op maat de top van zoekmachines bereiken en veel nieuwe klanten aantrekken.

HTML website is 100% custom website

HTML WEBSITE

Custom website laten maken

Kosten voor de webontwikkeling van html website: prijs in overleg,-

De ontwikkeling van een HTML website

1. Laat een HTML website maken!

Om uw eigen website met HTML te maken kunt u contact met mij opnemen. Ik ken immers de kneepjes van het vak en ik benader elke project met een speciale verantwoordelijkheid. Alle componenten die worden toegepast zijn van hoge kwaliteit. Ik streef dagelijks verbeteringen van mijn kwalificaties na, en introduceer innovaties om de sites efficiënter te laten werken. Ik bied op HTML gebaseerde website- ontwikkelingsdiensten aan tegen betaalbare prijzen. U bent slechts een paar stappen verwijderd van uw site. Maak de juiste keuze en bel mij nu!

De aanwezigheid van een goede site opent het bedrijf - een platform voor de ontwikkeling van nieuwe bedrijventerreinen of de promotie van het basisconcept. Het maken van een zakelijke website is een nauwgezette aangelegenheid die professionele vaardigheden vereist. Dit is een tijdrovend proces. Er zijn verschillende opties om een hulpmiddel te maken. Als populair en betrouwbaar wordt beschouwd - HTML.

Dit is de belangrijkste en originele programmeertaal. Deze programmeertaal was het die de basis werd voor alle bestaande functionaliteiten, programma’s, servers, enzovoort. Daarom heeft het gebruik ervan veel meer voordelen in vergelijking met andere opties.

2. Website in schone html | De beste optie om concurrenten in te halen

Waarom heeft u een website in schone HTML nodig? Hier komen we bij de hoofdvraag: hoe kun je concurrenten inhalen op Google? Om dit te doen, moet u zich aanpassen aan de onderliggende Google-rangschikking factoren. De belangrijkste factoren zijn:

3. Voordelen van HTML-website's

Een zakelijke website gemaakt met HTML kan niet worden gehackt door hackers. Daarom hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid en vertrouwelijkheid van gegevens. Er is geen duplicatie van sitepagina’s in zoekmachines. Op deze manier vermijdt u problemen bij het verder optimaliseren van de website. Het herhalen van dezelfde inhoud heeft immers een negatief effect op het verkeer, evenals een negatief effect op uw positie in zoekmachines.

4. Voordelen van het gebruik van HTML

Dankzij het voorschrijven van alle componenten van de bron, kunt u uw eigen unieke en originele product maken. Het is gemakkelijker om fouten in programma’s op te sporen. Het hangt af van het feit dat alles handmatig wordt gemaakt, volgens een duidelijk schema. Daarom geven programmeurs de voorkeur aan dergelijke sites om met dit systeem te werken. U kunt meer lezen over de voordelen van de HTML-website op de pagina "Schone code".

5. Sitesnelheid van HTML-website

Alle CMS-sites vertragen deze processen in een of andere vorm. Sitesnelheid is bijvoorbeeld een van de belangrijkste rangschikking factoren in Google. Op krachtige, opgeblazen CMS-sites is het bijna onmogelijk om het te optimaliseren. Als uw site 4 seconden voordat de eerste inhoud op een mobiel apparaat wordt weergegeven, wordt geopend en de site van een concurrent slechts 1 seconde duurt, krijgt de tweede site een hogere positie dan de eerste. Simpel gezegd is dit hoe het in de praktijk werkt.

U kunt eenvoudig en gratis de snelheid van uw website controleren op de Google-service: PageSpeed Insights. Plak gewoon de URL van uw site in het zoekvak van deze service en controleer de weergavesnelheid. Het ideale beeld zou een groene omgeving zijn.

Geen enkele gebruiker zal 7-8 seconden wachten voordat de website wordt geopend. Hij zal gewoon uw website verlaten en naar een concurrent gaan. En Google registreert dit op zijn beurt als een weigering van een gebruiker op de site, op een specifieke zoekopdracht. Hoe meer van dergelijke weigeringen er zijn, des te slechter zullen de gedragsfactoren van de site zijn en des te lager de positie.

6. HTML-website als een method om de snelheid van uw website maximaliseren

De belangrijkste, effectieve methoden om de snelheid van het openen van een site te maximaliseren, zijn de overgang naar TURBO en AMP en natuurlijk de ontwikkeling en creatie van een site in schone html- en CSS-code. Na het overschakelen naar schone HTML, vliegt de site als een raket. Sites van concurrenten die op CMS-beheersystemen draaien, tegen de schone HTML hebben geen kans om deze in te halen in de SERP. Dit is de reden waarom dergelijke website tegenwoordig worden gemaakt. De manier om naar schone code te gaan, is zeer effectief bij het strijden om de eerste posities in Google.

Bovendien staat HTML nooit stil in termen van ontwikkeling, verschijnen er eindeloos nieuwe versies, die het mogelijk maken om het werk te optimaliseren en te vergemakkelijken, terwijl het algemene beeld van het eindresultaat wordt verbeterd. De nieuwste versie van HTML is HTML5.

Bekijk andere pakketen

➫ Een website ontwikkelen
➫ Een webshop onwikkelen
➫ Services & support

Ga naar Home pagina