Webdesign Brabant Art Webdesign
 Brabant
Art

Freelance webontwikkelaar
uit Udenhout Noord-Brabant

Maak jouw bedrijf overtuigend met Webdesign Brabant Art!

Webdesigner Noord-Brabant

Website­ontwikkeling, -ontwerp en -ondersteuning

Ik ben Liudmyla. Ik woon in het Brabantse Udenhout en ben reeds enige jaren actief als freelance-webontwikkelaar. Mijn passie ligt in het leveren van professionele websiteoplossingen op maat tegen een betaalbare prijs. Met mijn expertise in webontwikkeling kan ik websites creëren die specifiek zijn afgestemd op jouw wensen en eisen.

- Of je nu op zoek bent naar een nieuwe website, een redesign nodig hebt of maatwerkfunctionaliteiten wilt toevoegen, ik sta klaar om je te helpen met mijn vaardigheden en ervaring.

- Neem gerust contact met me op om te bespreken hoe ik jouw online aanwezigheid kan versterken!

Ik ontwikkel op een succesvolle manier websites van diverse opdrachtgevers en koppel er een gebruiksvriendelijk ontwerp aan. Webdesign Brabant Art kan met recht worden aangemerkt als specialist in websiteontwikkeling, -ontwerp en -ondersteuning.

Ben je benieuwd naar het unieke aspect van Webdesign Brabant Art, lees dan verder.

Het unieke aspect van Webdesign Brabant Art

Waarin onderscheidt Webdesign Brabant Art zich ten opzichte van andere aanbieders?

Webdesign Brabant Art schrijft codes voor websites. Dat is bijzonder, omdat andere webstudio’s zich doorgaans beperken tot het bouwen van min of meer standaardwebsites via CMS (Joomla, WordPress, etc.)

Wat is het voordeel van het hierboven genoemde onderscheid?

Het voordeel hiervan is dat de websites gepersonaliseerd zijn, uniek dus. Webdesign Brabant Art kan in principe voldoen aan al jouw eisen, omdat de codes worden geschreven aan de hand van hetgeen je wilt.

Hebben de door Webdesign Brabant Art geschreven codes nog meer voordelen?

- Jazeker! Deze codes zorgen voor extra veiligheid. Deze sites zijn daardoor ongevoelig voor hacking en dus betrouwbaarder dan de zogenaamde standaardsites die men met Joomla en WordPress bouwt.

Zijn de geschreven websitecodes van Webdesign Brabant Art compatible met WordPress?

- Ja, dat is geen enkel probleem. Middels PHP is Webdesign Brabant Art in staat de persoonlijk voor je geschreven codes te vertalen naar een WordPress-site. Je kunt dus genieten van enerzijds een op maat gemaakte en veilige website en anderzijds de gebruiksvriendelijkheid van een WordPress-site.

WordPress webshop laten maken Noord-Brabant

Webdesign Brabant Art is altijd in staat om via WooCommerce een online winkel te koppelen aan jouw nieuwe website. De kosten voor zo’n online winkel zijn natuurlijk afhankelijk van de grootte van de winkel, maar ik kan je altijd een scherpe en gepersonaliseerde offerte toesturen. Neem dan contact met me op en laat me weten wat jouw wensen zijn.

Werk aan mezelf en professionele ontwikkeling

Op dit moment bezit ik de volgende technieken en professionele vaardigheden: HTML5 (recente trends, validation, semantiek, compatibiliteit tussen browsers), CSS3 (transition, transform, animation, grid, flex-block, @media qq., doosmodel, etc.), JavaScript + jQuery, PHP, SQL, Responsive design, SEO-optimalisatie, WordPress (diverse plug-ins), Woocommerse, OpenCart, Magento, grafisch webontwerp.

Ik weet dat de wereld van webontwikkeling niet stilstaat en voortdurend evolueert. Mensen die dit vakgebied hebben gekozen, moeten voortdurend hun nieuwe professionele vaardigheden leren, bijwerken en bijschaven. Ik volg regelmatig de nieuwe trends en technieken van webontwikkeling en webdesign.

Webdesigner Noord-Brabant

Waarom door mij een website laten maken?

Deadlines voor het werk

Website laten maken Noord-Brabant

Als freelancer webontwikkelaar, werk ik bijna de klok rond, zeven dagen per week, zodat het project snel is voltooid.

Verantwoorde aanpak

Website laten gebouwen Noord-Brabant

Als freelancer webontwikkelaar, communiceer ik zelf met de klant en neem ik de verantwoordelijkheid om tot een goed product te komen.

Samenwerking

Webdesigner Noord-Brabant

Ik ben een freelancer en bij mij staat de relatie met de klant centraal.

Kosten

Website Noord-Brabant

Bij mij betaal je geen onnodige extra kosten. Ik heb geen tussenpersonen, geen kantooronderhoud, geen personeelskosten enz. Als freelance ontwikkelaar, lever ik dezelfde diensten als een groot webbureau, eindelijk met hetzelfde resultaat.

SEO Brabant
Jouw website hoger in de zoekmachines

Van begin tot het eind - van pril idee tot de gewenste omzetstijging

Het is prettig een aantrekkelijke website te hebben, maar wat heb je eraan als deze website onvindbaar is in de zoekmachines? Naast websiteontwikkeling en -ontwerp is vindbaarheid in de zoekmachines in deze tijd zeer belangrijk. Deze vindbaarheid kan ik enerzijds perfectioneren door jouw nieuwe website een passende structuur te geven die door bijvoorbeeld Google wordt gewaardeerd. Anderzijds beschik ik ook over de kennis om de website qua tekst, afbeeldingen en noodzakelijke links naar andere relevante sites te optimaliseren. Waarom is dit belangrijk?

  • ➫ Jouw website scoort hoger in de zoekmachines
  • ➫ Er wordt vaker geklikt op de link naar jouw website
  • ➫ Omzetstijging is zeer waarschijnlijk

Zit je vol met ideeën voor jouw nieuwe website?

Maar weet je niet hoe je dit het best kunt realiseren, omdat het simpelweg jouw vakgebied niet is? Laat me weten wat jouw wensen zijn. Maak een veilige tussenstap en benader mij voor een vrijblijvende offerte! Binnen 24 uur vertel ik je dan wat de mogelijkheden en de daarbij horende kosten zijn. Gaat je niet akkoord? Ook prima! En dan ben je mij helemaal niets verplicht.

Website laten maken
 Noord-Brabant


Ben je ondernemer, maar heeft jouw bedrijf nog geen professionele website?
Een professionele website maakt het mogelijk om een bedrijf buiten zijn geografische regio te laten groeien. Met een professionele website kan jouw bedrijf nieuwe klanten aantrekken. Niet alleen in de regio Noord-Brabant, maar ook landelijk of zelfs in het buitenland.
Het internet heeft een wereldwijd bereik waar jouw organisatie zonder extra kosten gebruik van kan maken. Je hoeft niet veel geld uit te geven aan reclame voor jouw bedrijf om nieuwe markten te betreden.
Één website is voldoende om alle regio's van het land of de meeste landen in de wereld te bereiken.


Je bent ondernemer en woont in Noord-Brabant Alphen-Chaam, Altena, Asten, Baarle-Nassau, Bergeijk, Bergen op Zoom, Bernheze, Best, Bladel, Boekel, Boxmeer, Boxtel, Breda, Cranendonck, Cuijk, Deurne, Dongen, Drimmelen, Eersel, Eindhoven, Etten-Leur, Geertruidenberg, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Gilze en Rijen, Goirle, Grave, Haaren, Halderberge, Heeze-Leende, Helmond, 's-Hertogenbosch, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Oirschot, Heusden, Hilvarenbeek, Laarbeek, Landerd, Loon op Zand, Meierijstad, Mill en Sint Hubert, Moerdijk, Moergestel, Oss, Reusel-De Mierden, Oisterwijk, Berkel Enschot, Oosterhout, Roosendaal, Rucphen, Sint Anthonis, Sint-Michielsgestel, Someren, Son en Breugel, Steenbergen, Tilburg, Valkenswaard, Veldhoven, Vught, Udenhout, Waalre, Waalwijk, Woensdrecht, Zundert


Staat jouw regio er niet bij?
Neem dan gerust contact met mij op, een website maken kan altijd!