Webdesign Brabant Art Webdesign
 Brabant
Art

Ervaren freelance marketeer gezocht!

Wil jij met mij samenwerken op freelancebasis? Lees dan zeker even verder

Marketeer gezocht

Freelance marketeer gezocht

Uitbreiding is gewenst. In sommige dingen ben je goed, in andere weer niet. Dat is bij Webdesign Brabant Art niet anders. Laat mij lekker websites ontwikkelen, dan doe jij de marketing. Dat is de strekking van mijn verhaal. En dat is precies de reden dat ik jou zoek.


Ik zoek een ervaren marketeer die op freelancebasis met mij een samenwerking aangaat. Een vaste baan krijg je niet bij mij, wel de vrijheid om je talenten en enthousiasme te gebruiken. Ben jij degene die mijn bedrijf een extra impuls geeft? Hup, schrijven dan! Ik kijk uit naar je brief.

Mijn voorkeur gaat uit naar…

Waar moet je aan voldoen?

➤ Ervaring als marketeer is vereist. Vanaf dag 1 mag je direct aan de slag. Daarom is het noodzakelijk dat je al enige tijd als marketeer werkzaam bent.


➤ Met een Nederlandse nationaliteit heb je zeker een pre. Jouw kennis van de Nederlandse taal moet echt uitstekend zijn. Ikzelf ben Oekraïense en een native speaker is meer dan wenselijk.


➤ Een zakenpartner op freelancebasis ligt mij nu eenmaal goed.


Voldoen je niet aan alle voorwaarden, maar vind jij jezelf toch de ideale kandidaat om een samenwerking met mij aan te gaan. Schrijf dan gerust. Overtuig me maar. Ik ben benieuwd naar je reactie.


Heb je interesse in een samenwerking? En ben je benieuwd naar mij en mijn bedrijf? Benader me dan zo spoedig mogelijk. Je treft in mij een hardwerkende en betrouwbare zakenpartner die een marketingmaatje zoekt. Zie jij het zitten? Dan wil ik graag persoonlijk met je kennismaken. Dat mag via Skype of gewoon live ergens op locatie.


Lees hier hoe je je cv-website laten maken om je te onderscheiden van de concurrentie en de aandacht van potentiële werkgevers te trekken.

Marketeer gezocht